Uncategorized

iPhone 13 Pro skal, någon?

Då var jag tillbaka igen. Som de flesta av er vet så har jag varit på jakt. Jakten har siktats in på en produkt jag aldrig trodde att jag skulle jaga. Det var ett skal till en iPhone 13 Pro. Jag vet inte ens vad det är för någonting. Ändå har jag rest land och rike runt, ja i alla fall runt i staden, för att hitta ett. De flesta har nog läst förra och förrförra inlägget men jag drar bakgrunden en snabbis ändå.

Min grabb ligger sjuk i feber och allt han ville ha var ett skal till sin iPhone 13 Pro. Jag låter kanske som en dinosaurie när jag säger det men jag hade ingen aning. Jag brukar säga att jag själv knappt har en mobil. Det finns en, och den är min, men den används nästan inte alls. Ni vet, jag är en sådan som helst skulle fortsätta skriva på skrivmaskiner eftersom jag tycker att det ger bäst känsla. Att jag skulle veta vad en iPhone 13 Pro är eller var man hittar skal till den – det är en omöjlig ekvation. Fullkomligt omöjlig.

Nåväl, jag gav mig ut för att hitta detta skal till iPhone 13 Pro. Det var svårt och snårigt. Stockholm är aldrig så kallt som när man ska ge sig in i butiker på jakt efter något man knappt vet något om. Expediter som tittar snett på en och fnyser i tron om att man inte ska höra det. iPhone 13 Pro och skal är tydligen något man ska ha koll på. Detta märkte jag eftersom jag fick fler fnysningar under senaste dygnet än jag fått tidigare i livet – sammantaget! Jag trodde att alla var förkylda samtidigt.

Jag hittade tillslut ett skal till iPhone 13 Pro. Det togs hem i en liten påse till min son och jag lade det i hans rum så att han skulle ha det när han vaknade. Det var en nervös timme. Timmen innan han skulle stiga upp och få syn på skalet till hans nya iPhone 13 Pro. Timmen då jag skulle få veta om jag hade gjort rätt eller, som så många gånger förr, fel.

Lång historia kort: Jag hade köpt rätt skal till iPhone 13 Pro. Real Madrid-emblemet slår aldrig fel.