Uncategorized

Pepp på Black Friday 2021

OK, kära vänner. Nu är det snart dags igen och jag är mer taggad än någonsin tidigare. Alla som läser mig vet att jag gillar att handla. Framförallt gillar jag att handla när jag kan göra en god affär. Detta har gjort att jag, under de senaste åren, koncentrerat i stort sett allt handlande på en och samma dag. Det är därför jag är så otroligt laddad inför Black Friday 2021​. Det är nämligen då jag ska slå till. Det är under 2021 års Black Friday som jag ska köpa det jag gått omkring i nära ett år för att förgylla vardagen med.

Såhär ser det ut inför Black Friday 2021:

Mikrovågsugn

Ända sedan jag flyttade in i lägenheten har jag verkligen hatat mikron som följde med. Jag vet inte vad det är. Eller snarare: Jag vet inte vad det inte är. Den är fel på alla sätt. Till att börja med så gör den knappt att maten är varm. Det är förstås en väldigt dålig egenskap hos en mikro. Det är ju trots allt hela syftet, eller hur? Under Black Friday 2021 ska jag äntligen få chansen att köpa en ny mikro. En mikro som inte låter som ett kärnkraftverk. En mikro som fungerar.

Löparsko

Jag lägger alltid på mig ett par extrakilo under julhelgen. Problemet är bara att de senaste inte försvann på det sätt de brukar göra. Jag var tvungen att handla. Löpning skulle bli min nya vana. För det behövde jag skor och det skulle införskaffas under Black Friday 2021. Av alla köp jag planerar att genomföra under 2021 års Black Friday är detta ett av de jag är mest taggad på. Jag ska bannemej springa skiten ur gatorna runt omkring mitt hus. Vänta ni bara!

Klappar

Jag gör inte misstaget att ränna i butiker under julruschen igen. Jag gör det bara inte. Det är alldeles för påfrestande för mig. Förra året var sista gången. Då bestämde jag mig för att alltid göra alla köp långt innan jul och bara över nätet. Detta gör jag under 2021 då allt köps på samma sida under Black Friday. Ganska genialt eller hur?

Halsband

Jag ogillar överlag att köpa saker för alltför mycket pengar. Särskilt känner jag så över smycken. Jag vill ha ett nytt halsband, det vill jag verkligen. Jag vill bara inte betala alltför stora summor för det och jag har ingen lust att betala fullpris. Under Black Friday 2021 kommer jag slå till på ett halsband jag har haft span på. Skickar bild nästa vecka.

Vad handlar ni under Black Friday 2021?

Det finns en bra blogg om en familjs farser för just Black Friday på blog.se!